Пів кілограма канабісу: в Одесі поліція затримала наркоторговця

Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі

В Одесі правоохоронні органи викрили 20-річного місцевого жителя, який займався збутом наркотиків. За даними експертизи встановлено, що правопорушник торгував канабісом.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Правоохоронці затримали чоловіка відразу після продажу пакунка із наркотиком за тисячу гривень. Під час затримання у нього була вилучена незаконна речовина та отримані за неї гроші. Під час обшуку у помешканні зловмисника правоохоронці виявили ще майже пів кілограма забороненого наркотичного засобу, який він планував реалізувати, а також ваги та пакувальний матеріал. Експертиза підтвердила, що вилучена речовина є наркотичною, а саме канабісом.

picture

Яке покарання чекає на “продавця”

За наявністю достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу у великих розмірах. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Походження забороненої речовини правоохоронці встановлюватимуть у ході слідства, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району за незаконний посів та вирощування конопель. Правоохоронці знайшли в його будинку  плантацію наркомістких рослин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися