В Одесі девятикласник пограбував перехожу дівчину: яке покарання на нього чекає

Юнак вирвав з рук гаджет і втік

В Одесі затримали 15-річного юнака, який відібрав у перехожої телефон. Про наслідки він не думав: поліцейські повідомили  дев’ятикласнику про підозру у пограбуванні жінки.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Сам хлопець із порядної та забезпеченої сім’ї. Подія сталася в одному з парків на вулиці Академіка Сахарова в Суворовському районі Одеси незадовго до комендантської години. 21-річна містянка поспішала додому, тримаючи смартфон, як раптом до неї підбіг юнак, вирвав з рук гаджет і втік.

Дівчина відразу повідомила про це до територіального підрозділу поліції, і правоохоронці "по гарячих слідах" викрили у скоєнні злочину 15-річного місцевого хлопчину, у якого вилучили телефон потерпілої. 

Раніше у поле зору поліції та соцслужб підліток не потрапляв, а нині свій вчинок пояснити не зміг, не думав, до чого все може призвести. Відтепер він буде під нашим наглядом, - розповіла інспекторка сектору ювенальної превенції відділу превенції Одеського районного управління поліції № 1 капітан поліції Юлія Гончарук. Закликаємо батьків більше часу приділяти дітям, будувати з ними довірливі стосунки, обговорювати проблемні питання. Пояснюйте, що будь-які протиправні дії тягнуть за собою відповідальність. Крім того, вони заплямовують репутацію і стають перепоною під час влаштування життя у дорослому віці, - йдеться в повідомленні.

За скоєне йому загрожує кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині наприкінці лютого сталася крадіжка. Чоловік який недавно був евакуйований с Херсонської області обікрав родину, яка його прихистила.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися