Подяка за прихисток: в Одесі засудили мешканця Херсонщини за крадіжку

Крадія було засуджено до 5 років позбавлення волі

На Одещині наприкінці лютого сталася крадіжка. Чоловік який недавно був евакуйований с Херсонської області обікрав родину, яка його прихистила.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Зловмисник викрав гроші та майно на суму понад 100 тисяч гривень. Він знайшов заощадження та деякі електронні прилади у квартирі господарів, коли вони були відсутні вдома, і зник. Однак, за декілька днів поліція затримала зловмисника в Одесі, де він орендував квартиру.Також виявилося, що цей чоловік вже перебуває на випробувальному терміні за крадіжку в Інгулецькому районному суді Кривого Рогу.


Яке покарання чекає на крадія


Зібравши достатньо доказів, слідчі поліції висунули обвинувачення у таємному викраденні майна за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України до суду. Суд, оглянувши докази, засудив зловмисника до п'яти років і двох місяців ув'язнення, частково приєднавши невідбуту частину покарання за попереднім вироком.


Також зазначимо, що одесит, який викрадав дзеркала заднього виду з автомобілів та просив за них викуп, був викритий поліцією. Він промишляв у дворах багатоповерхівок у житловому масиві “Таїрова” та залишав записки зі своїм номером телефону під склоочисниками.


Нагадаємо, що в Одесі був зафіксований випадок крадіжки з квартири. Поліція отримала повідомлення від мешканки, що її квартира була пограбована на більше ніж 6 тисяч доларів США та цінностей на суму близько 200,000 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися