На Одещині викрито наркоторговця: подробиці затримання

Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі

На Одещині правоохоронці викрили зловмисника, який займався збутом наркотичних засобів. Чоловік був затриманий безпосередньо після отримання коштів за незаконний товар.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Під час досудового розслідування було встановлено, що зловмисник з Одеської області мав намір незаконно збагатитися. Він придбав наркотичний засіб в особи, що зараз встановлюється, з метою розповсюдження його серед наркозалежних громадян. Однак правоохоронці оперативно виявили його злочинну схему, і зловмисник був затриманий негайно.


Під час проведення контрольних закупок правоохоронці вилучили майже 400 грамів канабісу, який був придбаний зловмисником, а також конфіскували гроші, отримані від незаконної торгівлі. Підтвердженням наркотичного змісту речовин були результати експрес-тесту та експертні висновки.


Яке покарання чекає на наркоторговця


Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті наркотичного засобу, вчиненому повторно, що передбачено ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.Наразі правоохоронці встановлюють, де саме зловмисник придбав наркозілля, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що в Київському районі Одеси правоохоронці затримали чоловіка. Під час патрулювання було виявлено чоловіка в якого була при собі наркотична речовина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися