Збував наркотики через “закладки”: на Одещині засудили зловмисника

Наркоторговця очікує шість років ув’язнення із конфіскацією майна

На Одещині місцевий суд ухвалив рішення стосовно правопорушника, який був затриманий у володінні значною кількістю наркотиків. За свої дії йому було призначено покарання у вигляді конфіскації майна, позбавлення волі на шість років та стягнення значної суми грошей, витрачених на залучення експертів.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


В серпні минулого року працівники поліції здійснили успішну операцію, викривши та затримавши 19-річного жителя Білгорода-Дністровського, який переносив пакунок з галюциногенними грибами вагою майже сто грамів.


Під час обшуку місця проживання правопорушника, правоохоронці вилучили значну кількість наркотиків, зокрема амфетаміну, канабісу та RVP. Крім того, були знайдені 34 схованки, використовувані зловмисником для розкладання "закладок" по місту та інформування клієнтів. При огляді цих місць, було виявлено ще такі ж наркотичні речовини.

picture

Всі знайдені наркотики та психотропні речовини були підтверджені експертними висновками. Правопорушник визнав свою провину та пояснив, що отримував заборонені речовини через месенджер Telegram, фасував їх у власному помешканні та здійснював продаж через "закладки".


Суд, дослідивши матеріали провадження та надані правоохоронцями докази, ухваленим обвинувальним вироком визнав хлопця винним та призначив йому покарання у вигляді шести років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю. Також суд ухвалив стягнути з обвинуваченого на користь держави понад 85 тисяч гривень, витрачених на залучення експертів, а усі вилучені речові докази у справі знищити, — йдеться в повідомленні.

picture

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці викрили зловмисника, який займався збутом наркотичних засобів. Чоловік був затриманий безпосередньо після отримання коштів за незаконний товар.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися