Вбили та закопали на городі: на Одещині правоохоронці затримали двох зловмисників

Чоловікам загрожує від 5 до 15 років ув’язнення

Одна з мешканок селища Захарівка Роздільнянського району звернулася до поліції з проханням знайти її зниклого батька. Чоловік виїхав на роботу до сусіднього села і не повернувся протягом доби, не встановивши контакт з родиною.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Правоохоронцям вдалося встановити місцеперебування зниклого чоловіка у населеному пункті, згаданому його донькою. Виявилося, що він перебував там разом з двома односельцями 23 та 57 років. Проте, коли правоохоронці звернулись до цих осіб, вони не змогли відповісти на запитання щодо місцеперебування спільного знайомого.


Як встановила поліція чоловік якого розшукують та його двоє друзів разом пили алкоголь, а потім між ними відбулася сварка. Молодий чоловік бив потерпілого кулаками та стільцем, після чого літній чоловік закував його без свідомості у кайданки. Наступного дня зловмисники спустили побиту жертву у підвал, де його знову били, а потім прив'язали до сходів. Незабаром потерпілий помер від отриманих травм. Злочинці намагалися знищити всі сліди: спалили одяг та стілець, вимили сліди крові та поховали тіло у палісаднику. Проте правоохоронці зібрали достатньо доказів, які змусили зловмисників визнати свою провину і вказати місце поховання жертви.

picture

За наявністю достатньої доказової бази, зібраної правоохоронцями, слідчі поліції повідомили фігурантам про підозру: молодшому за віком – у вбивстві, тобто в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, що передбачено частиною 1 статті 115 КК України, а старшому – у незаконному позбавленні волі, яке спричинило тяжкі наслідки, передбаченому частиною 3 статті 146 того ж кодексу. За скоєне, молодикові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років, а літньому чоловіку – від п'яти до десяти років ув'язнення, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що правоохоронці затримали 28-річного мешканця Одеського району. Він сам подзвонив до поліції та зізнався що скоїв вбивство людини.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися