В Одесі патрульні викрили “закладчика” наркотиків: деталі затримання

Чоловіку може загрожувати до восьми років позбавлення волі

Вчора вдень, під час патрулювання вулиці Варненської, поліцейські звернули увагу на підозрілу особу, яка викликала їхнє підозріння. Чоловік, побачивши службове авто, раптово змінив напрямок руху і намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями.


Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.

Патрульні вжили заходів і зупинили чоловіка для перевірки. Під час спілкування з правоохоронцями, громадянин проявляв помітну нервозність і не зміг адекватно відповісти на запитання. Внаслідок перевірки виявилося, що у чоловіка було при собі 23 згортки, в яких ймовірно містилися наркотичні речовини. Затриманий заявив, що це канабіс, солі та амфетамін, які він мав намір розповсюджувати з метою отримання прибутку. Поліцейські негайно запросили на місце події слідчо-оперативну групу, щоб здійснити подальші розслідування і з'ясувати всі обставини цього інциденту.

picture

В діях чоловіка вбачається відповідальність за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо. що на вулиці Пастера було затримано чоловіка, який, за попередньою інформацією, розповсюджував наркотики в місті. За даними поліції, до них надійшло повідомлення про підозрілу особу, яка в робочій формі охоронця розкладає закладки з наркотиками.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися