Вдарив незнайомця і вкрав гроші: на Одещині затримали грабіжника

Чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення

На залізничній станції "Східна" в селі Корсунці Одеського району стався грабіжний напад. Зловмисник скориставшись відсутність свідків, вирішив пограбувати незнайомця.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Нападник, чекаючи на електричку, помітив беззахисного чоловіка і, скориставшись відсутністю свідків, підійшов до нього та завдав кілька ударів по обличчю, в результаті чого потерпілий впав. Зловмисник "почистив" кишені потерпілого, викравши гаманець з 300 гривнями, банківську картку, паспорт та мобільний телефон вартістю 2000 гривень, і зник з місця злочину.


32-річний одесит негайно звернувся по допомогу до територіального підрозділу поліції, і наступного дня правоохоронці встановили, що до злочину причетний 44-річний житель Березівщини. Правоохоронці затримали зловмисника в його місці проживання, що знаходиться в селі Петрівка Березівського району.


За наявністю достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна (грабежі), вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується частиною 4 статті 186 КК України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що на початку року в Одесі 33-річний житель Подільського району пограбував пенсіонерку на вулиці Ільфа і Петрова. Суд дослідивши всі матеріали справи визнав нападника винним та виніс вирок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися