Вдарив пенсіонерку в обличчя та вкрав сумку: в Одесі засудили грабіжника

На злочинця очікує сім з половиною років ув’язнення

На початку року в Одесі 33-річний житель Подільського району пограбував пенсіонерку на вулиці Ільфа і Петрова. Суд дослідивши всі матеріали справи визнав нападника винним та виніс вирок.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Подробиці злочину 


Зловмисник вдарив літню жінку в обличчя, що призвело до її падіння, а після цього швидко зірвав з її плеча сумку, що містила гроші, мобільні телефони та особисті речі. Забравши майно на загальну суму більш як чотири тисячі гривень, злочинець втік з місця події. Проте правоохоронці швидко відреагували та затримали чоловіка "по гарячих слідах" неподалік від місця злочину, а все викрадене було повернуто 69-річній потерпілій.


Яке покарання очікує на грабіжника


Слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, що передбачає відкрите викладення чужого майна (грабіж) з використанням насильства, що не становить загрози життю та здоров'ю постраждалої, а також вчинене вперше, в умовах воєнного стану.


Розглянувши матеріали провадження, дослідивши докази, надані поліцейськими, суд визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на сім років та шість місяців, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що в Одесі затримали 15-річного юнака, який відібрав у перехожої телефон. Про наслідки він не думав: поліцейські повідомили  дев’ятикласнику про підозру у пограбуванні жінки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися