Заманив додому та зґвалтував: на Одещині судитимуть нападника на жінку

Чоловік кілька разів вдарив жінку

Поліцейські відправили на лаву підсудних 28-річного жителя Ізмаїла, який зґвалтував та побив жінку. Чоловік обманув потерпілу й скористався її положенням. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

У березні до поліції звернулася потерпіла з заявою про те, що незнайомий їй чоловік, з яким вона познайомилася на вулиці, обманним шляхом заманив її до себе додому, де побив, зґвалтував та відібрав особисті речі і гроші. 

Поліцейські з’ясували, що чоловік під час розмови з жінкою дізнався, що вона шукає роботу, і, скориставшись цим, пообіцяв відвезти її нібито на своє підприємство та працевлаштувати, але по дорозі заїхав із нею додому по якісь речі.  Однак в оселі чоловік відразу завдав жінці декілька ударів кулаком по голові, пригрозив ножем і зґвалтував. А після цього знову побив і відібрав гроші, мобільний телефон, золоті прикраси.

Кривдник вже був судимий за грабежі, підробку офіційних документів та розбійний напад, і минулого року звільнився з місць позбавлення волі, де провів п’ять років.

Наразі йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років, а санкція частини 4 статті 187 (розбій) того ж кодексу – від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на залізничній станції "Східна" в селі Корсунці Одеського району стався грабіжний напад. Зловмисник скориставшись відсутність свідків, вирішив пограбувати незнайомця.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися