Так хотів до туалету, що замінував ринок: в Одесі судитимуть лжемінера

Чоловік вирішив помститися адміністрації ринку

Чоловік, який перебував у стані сп'яніння образився, що його не допустили до туалету на одеському "Новому ринку". Він так розізлився, що зателефонував у поліцію з громадського телефону і повідомив про наявність вибухового пристрою на ринку.

Про це стало відомо з судового реєстру. 

Територію ринку було оглянуто, проте жодної вибухової речовини не виявлено. Згодом виявилося, що повідомлення про вибухівку було хибним.

Суд прийняв рішення щодо цього чоловіка, засудивши його до умовного терміну у розмірі одного року, а також зобов'язавши сплатити понад 10 тисяч гривень за проведення експертизи.

Поліцейські нагадують, що за "жарти" про замінування передбачено відповідальність. Згідно з чинним законодавством України за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності передбачено покарання у вигляді різного строку позбавлення волі. За подібні вчинки дітей до адміністративної відповідальності буде притягнуто їх батьків.

Нагадаємо, на порталі "Коментарі" писали, що правоохоронці викрили грубе порушення правил рибальства на озері Катлабух. Воно знаходиться поблизу селища Суворове Суворовської об'єднаної територіальної громади.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися