ДТП на Одещині: нетверезий водій наїхав на 10-річного хлопчика

Чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення

На Одещині у селі Ройлянка Білгород-Дністровського району 25 травня близько сталася ДТП.  В її результаті 10-річний хлопчик отримав серйозні тілесні ушкодження.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Згідно з розслідуванням правоохоронців, 35-річний водій автомобіля DAEWOO LANOS, рухаючись по одній з вулиць Ройлянки, виїхав на праве узбіччя дороги та наїхав на 10-річного пішохода, який перебігав проїзну частину. Унаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди, хлопчик отримав серйозні тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та був терміново доставлений до медичного закладу швидкою допомогою. Медики діагностували у постраждалого забої, гематоми та переломи кісток голови, деякі з яких належать до категорії тяжких ушкоджень.

picture

Поліцейські провели перевірку водія на ознаки сп'яніння, і виявилося, що він був нетверезим. Чоловіка було затримано та повідомлено йому про підозру за частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України й передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до восьми років. Підозрюваного було поміщено під варти під час проведення слідчих дій, які наразі продовжуються.


“Коментарі” також писали, що поліція отримала повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Академіка Вільямса. На місці події знайшли автомобіль Volkswagen, що здійснив наїзд на перешкоду. Виявилося, що за кермом автівки перебувала 16-річна дівчина, яка мала очевидні ознаки сп'яніння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися