Підпалив будинок знайомого: на Одещині затримали правопорушника

Чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення

На Одещині у селі Яськи стався випадок, коли зловмисник вчинив підпал будинку 50-річного чоловіка. Проникнувши на двір через незачинену хвіртку, злочинець розкинув під вхідними дверима взуття, яке знаходилося на вулиці, та підпалив його. 


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


На щастя, сусіди помітили полум'я та негайно звернулися до допомоги, загасивши вогонь, щоб запобігти подальшому поширенню. Завдяки їх реакції, ніхто не постраждав. Після виявлення пожежі, власник маєтку звернувся до поліції, повідомивши про злочин. За кілька годин правоохоронці, проводячи оперативно-розшукові заходи, встановили основного підозрюваного - 35-річного знайомого потерпілого. Зловмисник зізнався у скоєному, але не міг пояснити своїх мотивів для таких дій.

picture

Яке покарання чекає на підпалювача


Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 194 КК України. Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру. За такі дії, правопорушнику загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.


“Коментарі” також писали, що в одному з сіл Ізмаїльського району Одеської області стався злочин. 20-річний зловмисник у змові зі ще кількома людьми підпалили каністру з легкозаймистою речовиною і перекинули її через паркан з метою підпалу будинку. Однак, вогонь швидко загас і не завдав ніякої шкоди



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися