В одному з районів Одеси сталася серія крадіжок: подробиці правопорушень

Фігурантам загрожує до восьми років позбавлення волі

В одному з районів Одеси сталася серія крадіжок. Зловмисники вкрали мобільний телефон, інтернет кабель та ручні електронні ваги.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Першу крадіжку здійснив 39-річний містянин, який раніше вже був судимий за спричинення тяжких тілесних ушкоджень. Чоловік був в гостях у своєї знайомої, але коли він пішов дівчина помітила, що її мобільний телефон зник. Вона звернулась до поліції, яка швидко затримала зловмисника. Під час допиту злочинець зізнався, що продав украдений телефон та витратив отримані кошти на власні потреби.


Ще один фігурант, молодий одесит 22 років, який також має злочинне минуле, викрав електронні ваги з автомобіля, що був припаркований у дворі. Правоохоронці затримали зловмисника, повернули викрадене майно й передали його власнику.


Також, уродженець Харківщини вчинив злочин, зрізавши інтернет-кабель у під'їзді одного з житлових будинків. Поліція оперативно розслідувала цей випадок і викрила зловмисника. Злочинець визнав свою провину і повідомив про збут викраденого металу.


За наявністю достатніх доказів слідчі повідомили фігурантам про підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто у крадіжках, вчинених з проникненням у сховище, інше приміщення, у тому числі повторно, в умовах воєнного стану, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що правоохоронці розслідують серію крадіжок, які скоїли жінка та троє чоловіків у місті Одеса. Злочини були спрямовані на посягання на чуже майно, гроші та гаджети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися