Прикордонники завдяки дрону затримали "мандрівників"

Тепер чоловіками займається поліція

Прикордонники Подільського загону за допомогою дрону затримали групу чоловіків, які йшли у бік державного кордону. Вони йшли в бік державного кордону. 

Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ.

Мандрівниками виявилися троє громадян України, які лагодилися незаконно перетнути кордон. Наразі осіб притягнуто до відповідальності за спробу перетинання державного кордону України поза пунктом пропуску. Мандрівників вже передали співробітникам Нацполіції.

Завдяки коптерам воїни відстежують переміщення живої сили та техніки ворога, корегують вогонь та доставляють загарбникам "вибухові подарунки".

Крім цього, дрони допомагають співробітникам Держприкордонслужби виявляти та затримувати порушників кордону, плавзасоби на водних ділянках кордону й протидіяти незаконному переміщенню товарів через держрубіж.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що незаконний канал "міграції" до Молдови викрили поліцейські спільно з працівниками внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби України. Частину коштів "клієнти" віддавали до виїзду, решту – після перетину кордону. 







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися