Вбив та кинув у колодязь: на Одещині сталося жахливе вбивство

Чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення

Одна з мешканок села Новоселівського старостинського округу звернулася до правоохоронців з проханням знайти її 39-річного сина, який пропав безвісти вже тиждень. Поліцейські почали розслідування і з'ясували, що останнього разу зниклого бачили разом з його колишнім односельцем, який мав злочинне минуле.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Після отримання цієї інформації, поліцейські вирішили обшукати помешкання зловмисника. І, на жаль, їхні підозри підтвердилися — там вони знайшли тіло зниклого, скинуте у засохлий колодязь та приховане шифером та сміттям. Виявилося, що колишній односелець запросив потерпілого до свого будинку, і між ними виникла сварка, яка швидко переросла у жорстоку сутичку. Зловмисник узяв ніж та наніс гостю багато поранень, а потім ще й сокирою вдарив його по обличчю. Від таких травм чоловік загинув.




Зловмисник зрозумів, що йому загрожує сувора кара, тому вирішив приховати свої сліди та втекти. Він навіть переїхав до міста Ізмаїла і там жив без певного місця проживання. Але правоохоронці виявили його та затримали згідно з установленими процедурами. Після цього зловмисник визнав свою провину.


picture

Слідчі повідомили йому про підозру в умисному вбивстві, що передбачено ч. 1 ст. 115 КК України. В рамках розпочатого кримінального провадження буде проведено низку експертиз, зокрема щодо встановлення як причин смерті потерпілого, так і стану осудності підозрюваного. На час слідства суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно із санкцією статті, за подібний злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що в Одеській області на місцевому озері у місті Кілія сталася трагедія, коли зловмисник напав на осіб, які намагалися виявити браконьєрів на водоймі. Під час інциденту один з чоловіків отримав смертельне поранення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися