Намагався "скинути хабар": на Одещині судитимуть правоохоронця

Він намагався викинути гроші у вікно автівки

На Одещині судитимуть правоохоронця, який тікаючи від ДБР намагався позбутись хабаря. Він налагодив схему заробітку на фігурантах проваджень.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань. 

За даними слідства, правоохоронець сприяв укладенню угод слідчих з підозрюваними щодо визначення їм покарання у вигляді штрафу, замість позбавлення волі. Зокрема, правоохоронець вимагав хабар за таку "угоду" з мешканця Одещини, який підозрювався у незаконному вирощуванні та розповсюдженні наркотиків і мав отримати реальний термін.

У квітні 2023 року посадовця затримали під час одержання хабаря. Він намагався позбутись грошей, викинувши їх через вікно автівки, коли утікав від правоохоронців.



Наразі досудове розслідування завершено й правоохоронцю висунуто обвинувачення в одержанні неправомірної вигоди. Обвинувальний акт скерований до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Молдови, який прибув в пункт пропуску "Старокозаче". Чоловік  запропонував прикордонникам 50 євро та 2,5 тис. грн, аби його якомога швидше оформили на виїзд з України.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися