Актуально

Нові подробиці стрілянини в Одесі: кількість загиблих збільшилась (фото,відео)

Смертельний конфлікт стався між родичами

О п'ятнадцятій годині до спецлінії "102" надійшло повідомлення про стрілянину в Київському районі Одеси, що призвела до жахливих наслідків. На місці одразу загинула жінка, а ще двоє людей з вогнепальними пораненнями були доставлені у лікарню.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


За попередньою інформацією, в результаті перестрілки була вбита жінка, а водій автомобіля "BMW", який був доставлений на місце події швидкою допомогою, помер від отриманих поранень. Проведені розслідування показали, що стрілянина була наслідком конфлікту між родичами, які перебували у двох автомобілях.


Подія була зареєстрована та внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань як умисне вбивство згідно зі статтею 115 пункту 2 частини 2 Кримінального кодексу України.

picture


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одна з мешканок села Новоселівського старостинського округу звернулася до правоохоронців з проханням знайти її 39-річного сина, який пропав безвісти вже тиждень. Поліцейські почали розслідування і з'ясували, що останнього разу зниклого бачили разом з його колишнім односельцем, який мав злочинне минуле.


Також зазначимо, поліція Одеси затримала підозрюваного у вбивстві, який розчленував і розкидав частини тіла у смітники. Правоохоронці встановили, що загибла - 60-річна одеситка, яку напередодні у квартирі позбавив життя власний син.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися