На Одещині викрили масштабну мережу збуту психотропів

Учасники банди приймали замовлення через Телеграм-крамниці

На Одещині викрили розгалужену мережу збуту психотропів через телеграм-крамниці. Мешканець одного з тимчасово окупованих міст в Донецькій області організував банду, залучивши до неї низку осіб.

Про це повідомляє Одеська Обласна Прокуратура.

Він координував дії співучасників, визначав їх ролі та функції, забезпечував надходження оптових партій психотропних речовин PVP, вів  фінансову бухгалтерію та розподіляв дохід між фігурантами.

Інші учасники банди приймали замовлення через Телеграм-крамниці та збували товар шляхом так званих "закладок" на території Одеси та області.


Фасували психотропи на спеціально орендованих складських приміщеннях у Пересипському районі Одеси. Для зручності ділки визначили стандарт розміру фасування "закладок" у вигляді зіп-пакетів, обмотаних папером. Кошти покупці перераховували на банківські картки та через небанківських операторів платіжних і фінансових сервісів. 

Під час обшуків правоохоронці вилучили мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги, ZIP-пакети та понад 400 "закладок" розфасованої психотропної речовини.

Наразі повідомлено про підозру 3 учасниками організованої групи за фактом незаконного обігу психотропних речовин.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у результаті розслідування співробітниками поліції було виявлено випадок незаконного вирощування рослини конопель на території приватного будинку. За скоєне, власника будинку чекає кримінальна відповідальність та конфіскація майна.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися