Збив велосипедиста та втік з місця подій: поліція затримала 17-літнього мешканця Кілії

Наразі транспортні засоби вилучені та поміщені на арештмайданчик: триває слідство

Викликав поліцію і знепритомнів. Ввечері 6 червня правоохоронцям міста Кілія надійшло повідомленні від чоловіка про ДТП. Коли поліцейські прибули на місце подій, то виявили напівпритомного 30-річного чоловіка, а поряд з ним пошкоджений велосипед.

Потерпілому одразу викликали швидку. Медики констатували закриту травму голови та забої грудини. Чоловіка госпіталізували. Оглянувши місце аварії, оперативники виявили уламок бампера легковика. Правоохоронцям знадобилося менше  півгодини, щоб знайти машину та водія. Ним виявився 17-річний містянин. За словами хлопця, він не розгледів велосипедиста в темряві, а коли зрозумів, що зробив, то злякався відповідальності і втік.

Поліцейські внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - йдеться у повідомленні поліці.

Наразі тривають слідчі дії. За результатами експертиз, призначених у рамках досудового розслідування, буде дана правова оцінка діям всіх учасників події.

Раніше “Коментарі” писали, що 54-річна фізична особа підприємець з Чорноморська, яка займалася сумнівними діями, вдалася до шахрайської схеми, продавши міській раді низькоякісні консерви на загальну суму понад 1,3 мільйона гривень. Зараз, зловмисниця перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, очікуючи на обрання запобіжного заходу. Згідно з розслідуванням правоохоронців, у квітні 2022 року ця підприємниця уклала угоду з Чорноморською міською радою щодо постачання та передачі понад 28 тисяч консервів свинини, які мали б бути включені до продовольчого резерву для надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків. Зловмисницю затримали у процесуальному порядку, забезпечивши її взяття під варту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися