Вбив онука та закопав на подвір’ї: подробиці жахливого злочину на Одещині

Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі

У селі Нерубайське, жителька звернулася до поліції зі заявою про зникнення свого знайомого. Правоохоронці встановили, що 41-річний чоловік, виявився жертвою страшного злочину, за яким стоїть його власний 84-річний дідусь.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Поліція з'ясувала, що між 41-річним чоловіком та його дідусем виник конфлікт, який призвів до фатального наслідку. В результаті словесної перепалки, 84-річний чоловік взяв у руки мисливську рушницю та двічі вистрілив у голову свого онука, що призвело до його смерті. Щоб приховати свій злочин, після вбивства 84-річний чоловік закопав тіло свого родича на подвір'ї у яму, призначену для встановлення вітряка. Він розповідав сусідам, що його онук вирішив приєднатися до Збройних Сил України та зараз перебуває в службі.

picture

Поліцейські провели обшук у домоволодінні 84-річного чоловіка, де знайшли тіло загиблого та вилучили рушницю, яка використовувалася під час злочину. Під тиском неспростовних доказів, фігурант зізнався у вчиненому злочині, і його затримали у процесуальному порядку. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, чекаючи подальшого слідства.


За наявності достатніх доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури повідомили літньому чоловікові про підозру в умисному вбивстві, що передбачено частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.  Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років, — йдеться в повідомленні. 

picture

“Коментарі” також писали, що одна з мешканок села Новоселівського старостинського округу звернулася до правоохоронців з проханням знайти її 39-річного сина, який пропав безвісти вже тиждень. Поліцейські почали розслідування і з'ясували, що останнього разу зниклого бачили разом з його колишнім односельцем, який мав злочинне минуле.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися