Наркозілля для себе: на Одещині чоловіку загрожує в'язниця за виробництво наркотиків

Він дбайливо обробляв кущі

Поліцейські затримали 42-річного жителя Білгород-Дністровського району за наркозлочини. Він вирощував коноплі на території свого будинку та зберігав їх у висушеному стані.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

У нього вдома поліцейські виявили 68 кущів дбайливо оброблених конопель, що росли на присадибній ділянці й подвір’ї, та майже два кілограми таких рослин у висушеному стані. Зі слів фігуранта, наркозілля він вирощував та зберігав для власного вживання. 

Всі рослини поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження, за результатами якого буде вирішуватись питання щодо повідомлення фігуранту про підозру.

Слідчими територіального підрозділу поліції протиправні дії кваліфіковані за частинами 2 статей 309 та 310 Кримінального кодексу України, як незаконне  вирощування конопель у кількості п'ятдесят і більше рослин та незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту, у великих розмірах, - йдеться в повідомленні. 

Максимальне покарання, яке передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на одному з мобільних блокпостів Одеси, нацгвардійці зупинили автомобіль марки Volkswagen. Проводячи поверхневу перевірку, правоохоронці виявили у водія пакет, в якому знаходились 10 згортків із невідомою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися