"Великий куш": в Одесі затримали наркодилерів із великою партією наркотиків

Їм загрожує до 12-ти років позбавлення волі

Столичні оперативники затримали двох наркодилерів у Києві та Одесі із великою партією наркотиків. Один із них працював у столиці як виробник та відправник. Його спільник у місті Одеса працював закладчиком.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці вилучили у наркобізнесменів психотропну речовину, вартість якої на "чорному" ринку складає близько 130 000 доларів США.  Також поліцейські викрили нарколабораторію з виготовлення особливо небезпечних психотропних речовин.

Під час проведення обшуку у складському приміщенні на вулиці Сім’ї Хохлових ми виявили та вилучили близько 50 кілограмів солей Альфа-PVP, обладнання для виготовлення психотропних речовин, лабораторний хімічний посуд, хімічні речовини, засоби для фасування та зважування, електроні ваги, близько 30 літрів прекурсору, соляну кислоту та 100 літрів речовини, схожої на ацетон, - йдеться в повідомленні. 

Так охоронці порядку задокументували відправлення психотропів та наркотиків на відділення пошти в Одесі. Так, оперативники встановили спільника київського наркодилера - ним виявився 21-річний одесит. Молодик працював на телеграм-канал як закладчик.

Крім того, ми провели обшук за місцем мешкання фігуранта у квартирі, яку він використовував як склад для подальшого розподілу наркотичних речовин та психотропних засобів на території Одеської області. Під час проведення обшуку ми виявили та вилучили ще близько 1,5 кілограма психотропу, 56 пігулок МДМА, 150 грамів мефедрону, 200 грамів амфетаміну, - додали правоохоронці.

Двох наркодилерів правоохоронці затримали. Їм загрожує до 12-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські затримали 42-річного жителя Білгород-Дністровського району за наркозлочини. Він вирощував коноплі на території свого будинку та зберігав їх у висушеному стані.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися