В Одесі викрили чотирьох містян, які торгували контрафактною продукцією: скільки вона коштує

На порушників чекає суд та штраф

На території Пересипського району Одеси поліцейські викрили чотирьох містян, які торгували контрафактною продукцією та займалися підприємницькою діяльності без дозвільних документів. В них вилучили підакцизного товару на загальну суму близько 125 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

48-річна та 58-річний одесити у торговельних павільйонах на вулиці Генерала Бочарова та проспекті Добровольського продавали цигарки без марок акцизного податку, не маючи дозвільних документів. 57–річна продавчиня з торговельної точки на вулиці Академіка Заболотного торгувала алкоголем, також не маючи ліцензії на провадження такого виду діяльність. А от 46-річна містянка реалізовувала горілку без марок акцизного податку.

Загалом склали шість адміністративних матеріалів: за роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами без марок акцизного податку та за провадження господарської діяльності без отримання ліцензії на провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню. Вилучили з незаконного обігу майже 1300 пачок цигарок та понад 120 пляшок з алкоголем. 

Адміністративні матеріали разом із вилученим товаром поліцейські скерували до суду. А порушникам загрожує штраф від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що столичні оперативники затримали двох наркодилерів у Києві та Одесі із великою партією наркотиків. Один із них працював у столиці як виробник та відправник. Його спільник у місті Одеса працював закладчиком.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися