Проституція в Одесі: правоохоронці викрили бордель в Приморському районі

Організатору загрожує до семи років ув’язнення

В Одесі співробітники поліції, розкрили справу проти 26-річного чоловіка, який втягував жінок у проституцію та керував мережею борделів. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність та позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За даними правоохоронців, зловмисник активно рекрутував молодих жінок, які перебували у скрутному фінансовому становищі, та пропонував їм роботу у своєму масажному салоні на території Приморського району міста. Однак він заздалегідь попереджав, що крім звичайних масажних послуг, працівниці також повинні будуть надавати послуги інтимного характеру у визначених місцях. За умовами зловмисника, в кінці робочого дня жінки передавали йому 50% від незаконно зароблених коштів на банківську картку, відкриту на інше ім'я.

picture

Крім вербування жінок, чоловік також брав на себе організаційні обов'язки у роботі борделів. Він управляв акаунтом в месенджері, де розміщував рекламні оголошення, спілкувався з клієнтами, організовував зустрічі з жінками за різними адресами та визначав ціну за послуги.


Завдяки спільним діям поліцейського батальйону особливого призначення та проведеним санкціонованим обшукам, правоохоронці виявили та вилучили мобільні телефони, записні книжки, банківські картки та гроші, які були отримані зловмисником шляхом протиправної діяльності. Тепер злочинець стане перед судом, де буде вирішуватися його доля.

picture

Яке покарання чекає на чоловіка

Слідчі повідомили йому про підозру у сутенерстві, у тому числі вчиненому повторно, за ч. 1 та 2 статті 303 КК України. За скоєне фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Крім того, відносно дев’яти жінок поліцейські склали адміністративні протоколи за заняття проституцією, згідно зі ст. 181-1 КУпАП, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі поліцейські затримали жительку Закарпаття за підозрою у сутенерстві. 28-річна "бізнес-леді"  підшукувала одеситок у скрутному матеріальному становищі, втиралася до них у довіру і втягувала у зайняття проституцією.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

9 червня 2023, 16:30

Слава Украине !!! Полицейские массово гоняют ,,, проституток ,, но Женщины это люди и должна быть для них Свобода собственного тела !!!??? Например в Швеции будет Проходить Чемпионат по СеКсу !!!!!! Здорово !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися