Харків’янка вербувала одеситок для занять проституцією в Литві: фото, відео

Організаторка пропонувала одеситкам за інтимні послуги від 500 до 1000 євро за ніч

На Одещині правоохоронці викрили злочинну схему 23-річної харків’янки. Вона вербувала та організовувала перевезення жінок зі скрутним матеріальним становищем до Литовської Республіки з метою особистого збагачення.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Згідно з розслідуванням, у квітні цього року фігурантка активно шукала жінок у скрутному фінансовому стані в Одесі та пропонувала їм "легкі заробітки" за кордоном. За обіцянками зловмисниці, жінки повинні були працювати в салонах, надаючи інтимні послуги за певну плату. Вона гарантувала їм безпеку, оплату від 500 до 1000 євро за ніч, "порядних" клієнтів та безплатне проживання. Після отримання згоди, зловмисниця ставила жінок у залежність, зобов'язуючи їх повернути гроші за квитки та інші витрати, які вона спочатку взяла на себе.


Під час перевезення жінок, автобус був зупинений на Київському шосе, а вербувальницю затримали за місцем її проживання. У результаті обшуку у її оселі, правоохоронці вилучили мобільні телефони з переписуванням з потенційними жертвами та інші докази протиправної діяльності.

picture

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили зловмисниці про підозру за ч. 2 ст. 149 КК України. Цей злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі співробітники поліції, розкрили справу проти 26-річного чоловіка, який втягував жінок у проституцію та керував мережею борделів. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність та позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися