Суд вдруге відправив до СІЗО заступника голови Одеської ОВА

Ігор Ткачук обіймає посаду заступника голови ОВА з жовтня 2022 року

Печерський суд Києва знову відправив під варту наразі відстороненого заступника голови Одеської обласної військової адміністрації Ігоря Ткачука. Він наприкінці травня вийшов після двох місяців, проведених у СІЗО.

Про це повідомляє Центр публічних розслідувань.

На засідання 12 травня Ігор Ткачук прийшов прямо з лікарняного стаціонару, де йому незабаром мають провести операцію. Крім того, суд збільшив на чотири мільйони гривень суму застави, яку раніше було знижено з 10 до одного мільйона.

Зазначимо, що у березні співробітники Служби безпеки України затримали заступника голови Одеської обласної військової адміністрації Ігоря Ткачука. 

Як зазначається у матеріалах справи, його обвинувачують у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди в розмірі 5 тисяч доларів від особистого водія за його працевлаштування в автопарк обладміністрації.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Одеська обласна прокуратура повідомила про підозру начальниці Управління освіти, культури, молоді та спорту однієї з сільрад у Білгород-Дністровському районі та підрядниці. Вони проводили грошові махінації під час реконструкції спортивного майданчика.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися