В Одесі патрульні затримали “закладчицю”: подробиці

На жінку очікує кримінальна відповідальність за збут наркотиків

Вчора на вулиці Прохорівській небайдужі громадяни зателефонували в поліцію, повідомивши про жінку, яка викликала їх підозри своєю дивною поведінкою. Відповідно до повідомлення, патрульні прибули на місце виклику для перевірки ситуації та затримання підозрілої особи.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Жінка, яку виявили патрульні, нервово реагувала на присутність службового автомобіля поліції. Вона не могла пояснити причину свого перебування за зазначеною адресою. Під час поверхневої перевірки, проведеної правоохоронцями, в її телефоні були знайдені фотографії, на яких видно закладки з ймовірно наркотичними речовинами.
picture

З метою розслідування всіх обставин цього інциденту та здійснення відповідних процесуальних дій, на місце була викликана слідчо-оперативна група. Під час обшуку прилеглої території поліцейські виявили згорток із речовиною, що ймовірно є наркотиком за словами самої підозрюваної — метадон.

picture

Нагадаємо, що правоохоронні органи успішно провели операцію у Хаджибейському районі, в результаті якої вилучили в одесита понад 70 згортків наркотичних речовин. Після експрес-тесту, який підтвердив наявність наркотиків, чоловіку було повідомлено про підозру у збут наркотичних речовин, після чого його було поміщено під варту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися