На Одещині чоловік вбив дружину та брехав про її виїзд за кордон

Йому загрожує до 15 років позбавлення волі

Поліцейські затримали жителя Березівщини за підозрою у вбивстві жінки. Він позбавив життя дружину та брехав односельцям про її виїзд за кордон: 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Кривдник нещадно побив потерпілу, а коли виявив, що вона без ознак життя, закопав. Правоохоронці викрили чоловіка за кілька годин після отримання інформації про зникнення жінки. У скоєному правопорушник зізнався. 

15 червня до відділення поліції звернувся депутат Іванівської селищної ради з проханням розшукати 42-річну місцеву мешканку, яку вже майже місяць односельці не бачили за місцем проживання. Під час огляду обійстя, в якому проживала зникла, правоохоронці виявили сліди, що вказували на ймовірне скоєння злочину. За кілька годин встановили, що жінку вбив її 49-річний чоловік.

Зрозумівши, що його викрили, фігурант зізнався: у травні між ним та дружиною виникла сварка на ґрунті ревнощів. Чоловік, під впливом оковитої та емоцій, побив жінку кулаками, а коли та втратила свідомість – залишив її на ліжку, а сам пішов з дому. Згодом, повернувшись, він виявив дружину мертвою і, щоб приховати злочин, загорнув її тіло в ковдру та закопав у сараї на території своєї садиби, а сусідам розповідав, що вона поїхала за кордон до сестри, - розповіли поліцейські. 


Попередньо, причиною смерті жінки став перелом кісток грудної клітки.

Правоохоронці затримали фігуранта і повідомили йому про підозру у вбивстві. Вбивці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одна з мешканок села Новоселівського старостинського округу звернулася до правоохоронців з проханням знайти її 39-річного сина, який пропав безвісти вже тиждень. Поліцейські почали розслідування і з'ясували, що останнього разу зниклого бачили разом з його колишнім односельцем, який мав злочинне минуле.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися