Викрав мопед в Одесі: подробиці інциденту

Зловмиснику загрожує до 5 років ув’язнення

В Одесі затримано зловмисника, який незаконно заволодів мототранспортом.

Правоохоронці встановили факт крадіжки та повідомили про підозру фігуранту.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.
Вечері на безлюдній вулиці зловмисник помітивши припаркований мопед, вирішив скористатися нагодою і завантажив його до багажника своєї автівки, щоб відвезти його додому. Потерпілий, виявивши втрату свого мототранспорту, звернувся до поліції з проханням допомогти у пошуках. Він пояснив, що залишив мопед на вулиці через пошкоджену шину, а коли повернувся, засіб пересування зник безслідно. 
Співробітникам поліції, вдалося встановити маршрут руху зловмисника і виявити його місце мешкання. Правоохоронці вилучили у підозрюваного чужий мототранспорт, який він сховав у господарському приміщенні свого будинку. 

За достатньої наявності зібраних правоохоронцями доказів, слідчі повідомили фігуранту про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Цей злочин передбачений ч. 1 ст. 289 КК України та карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що 27-річний чоловік хотів швидко заробити гроші: викрав мотоцикл та хотів продати чуже майно. До поліції звернувся житель одного з багатоквартирних будинків на вулиці Ніжинській і повідомив про зникнення свого мотоцикла "Honda". Він розповів, що паркує мотоцикл завжди у дворі. Як виявилось згодом, правопорушнику вдалося завести мопед та поїхати непомітно. Поліція затримала чоловіка, коли той прямував до покупця збувати мотоцикл. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися