В Одесі затримали шахрая, який продавав недійсні талони на пальне

Він причетний ще й до крадіжки 16 метрів кабелю зв’язку

Правоохоронці затримали одесита, який винен у кількох майнових злочинах. Він ошукав десятьох співмістян на продажі недійсних талонів на пальне та викрав з парадної прилади зв’язку.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Чоловік, використовуючи мобільний телефон, розмістив на одному із популярних сайтів оголошення про продаж талонів на 20 літрів бензину марки А-95 по 500 гривень. На повідомлення відгукнулися десятеро місцевих жителів. З ними "продавець" зустрічався на вулицях Київського району міста і вручав несправжні талони, які заздалегідь замовив через інтернет-мережу.

Надалі, коли людям на автозаправних станціях відмовляли у придбанні пального, вони зрозуміли, що стали жертвою шахрайської схеми і звернулися до поліції.

Крім того, правоохоронці встановили, що фігурант причетний ще й до крадіжки 16 метрів кабелю зв’язку та трьох розподільчих телефонних боксів. У під’їзді багатоповерхівки району чоловік ножем зрізав дріт та приладдя, які потім випалив у багатті. Отриману мідь зловмисник планував здати до пункту прийому металобрухту, але не встиг.

45-річному зловмиснику, відносно якого у суді вже розглядається обвинувальний акт за вчинення аналогічних правопорушень, загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Національна поліція в Одеській області затримала чотирьох одеситів, які скоїли крадіжки. За інформацією поліції, правопорушники наживалися на чужому майні: посягали на гаджети, велотранспорт та інше майно. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися