Виростив більше тисячі кущів конопель: на Одещині затримали “наркоаграрія”

Поліція Одещини встановлює спільника чоловіка з яким вони хотіли збувати наркотики

На Одещині під час комендантської години патрульні зупинили легковий автомобіль з причепом, який перевозив мішки із кущами конопель. Виявилося, що 56-річний водій автомобіля брав участь у незаконних посівах та культивуванні наркомістких рослин за замовленням невстановленої особи.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

У результаті розслідування виявлено, що у трьох теплицях, що належали правопорушнику, було вирощено багато кущів конопель, які були готові для збору та збуту. Правоохоронці вилучили 1101 кущ наркомістких рослин з автомобіля та місця проживання затриманого. Крім того, були виявлені різні знаряддя для вирощування конопель, такі як мотопомпа для зрошування насаджень, обприскувач, пластикові місткості для розсади та добриво. Забрані предмети були направлені на експертизу.
picture

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у незаконному посіві та вирощуванні конопель у кількості 50 і більше рослин, вчинених за попередньою змовою групою осіб з метою збуту. Цей злочин кваліфікується ч. 2 ст. 310 КК України та карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років, — йдеться в повідомленні.

picture
Нагадаємо, що на Одещині під час оперативного розслідування поліція виявила зловмисника, який вирощував снодійний мак. Ним виявився житель Петровірівської ОТГ, раніше судимий за крадіжку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися