В Одесі засудили наркоторговця: скільки років ув'язнення він отримав

Під час обшуків в Одесі у зловмисника знайшли майже 1 кілограм наркотиків

В Одесі правоохоронці викрили 26-річного чоловіка у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, включаючи особливо небезпечні, у великих та особливо великих розмірах. Суд визнав підсудного винним та засудив його до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

У листопаді минулого року, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Одеській області затримали правопорушника. За даними слідства, зловмисник замовляв значні партії наркотиків через Інтернет, фасував їх у своїй орендованій квартирі та реалізовував на території України за допомогою поштових служб. Під час обшуку в його місці мешкання, правоохоронці вилучили майже 800 грамів заборонених речовин, включаючи канабіс, PVP, мефедрон, амфетамін та екстазі, а також ряд засобів, пов'язаних зі збутом наркотиків.

На підставі зібраних доказів та висновку експерта, слідчі висунули обвинувачення проти зловмисника за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Суд, враховуючи всі обставини справи та визнання обвинуваченим вини, призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі та конфіскації майна.

Нагадаємо, що на Одещині під час комендантської години патрульні зупинили легковий автомобіль з причепом, який перевозив мішки із кущами конопель. Виявилося, що 56-річний водій автомобіля брав участь у незаконних посівах та культивуванні наркомістких рослин за замовленням невстановленої особи.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися