В Одесі затримали молодика за розповсюдження наркотиків: які знайшли у нього речовини

Чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна за збут наркотиків

Поліцейські затримали 19-річного одесита, який збував наркотики. Йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Молодик налагодив продаж заборонених речовин, тож правоохоронці задокументували, як він приїхав з Одеси до Кароліно-Бугазу і продав знайомому три пакетики з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, схожою на канабіс. Також він збув один пакетик із сипучою речовиною білого кольору, схожою на PVP.

Поліцейські вилучили наркотичні речовини і перевірили їх за допомогою експрес-тестів, що показали ознаки особливо небезпечної наркотичної речовини. Речові докази поліцейські скерували на експертне дослідження, а зловмисника затримали.

На підставі наявних доказів слідчі під процесуальним керівництвом спеціалізованої прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні  незаконного збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, що передбачено частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 214 тисяч гривень. Слідство триває, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі поліцейські звернули увагу на підозрілих чоловіків, які намагалися швидко відправити щось через поштомат. Побачивши наявність поліції, обидва чоловіки стали нервувати та виявляти ознаки хвилювання. Вони не бажали відповідати на запитання та намагалися уникнути затримання.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися