Знущався та повільно вбивав: на Одещині молодика засудили за жорстоке вбивство собаки

Нетверезий чоловік з особливою жорстокістю вбив спочатку собаку, а потім її цуценят

На Одещині молодого чоловіка засудили за жорстоке поводження з тваринами на 5 років. 20-річний чоловік із особливою жорстокістю  вбив чужу собаку та її п’ять цуценят.

Про це повідомили у пресслужбі Тарутинського райсуду.

Нетверезий чоловік знаходився вдома у його знайомої, де на нього почала лаяти собака по кличці "Жужа", поряд з якою також знаходились її п’ять цуценят віком близько 4 місяців кожний з чорно-білим та сірим кольором шерсті.

Він спіймав собаку, зв’язав їй передні лапи, після чого лезом сокири, яку також знайшов на території подвір’я завдав собаці декілька ударів по животу, відокремивши частину її внутрішніх органів. Він навмисно спричиняв біль та страждання тварині, та одним ударом леза сокири в область шиї собаки, відокремив від тіла голову собаки. Від страшних травм собака загинула на місці. 

На цьому бійня не закінчилася — чоловік по черзі спіймав п’ятьох цуценят та ножівкою для металу кожному з них розпиляв шию, перерізавши артерії.

Суд визнав його винним за ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ять років – його взяли під варту у залі суду. Втім, згідно із законом, протягом 30 днів він ще може подати апеляцію.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині розслідують факти жорстокого поводження з тваринами. За такі жорстокі дії винних може бути покарано позбавленням волі. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися