Грабіж серед білого дня в Одесі: подробиці злочину

В Одесі зловмисник підстеріг жінку у власному під'їзді та пограбував

В Одесі посеред дня в під’їзді житлового будинку на вулиці Транспортній жінка стала жертвою грабіжника. За такі дії йому загрожує до десяти років ув'язнення.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Простеживши за жінкою зловмисник, коли вона зупинилася біля вхідних дверей, вирвав сумку з її рук. В ній було 1500 тисяч гривень та дві банківські картки. 

Потерпіла негайно повідомила про цей випадок до поліції. Оперативники з відділу поліції швидко встановили особу правопорушника і наступного дня затримали його у його місці проживання. В ході затримання були вилучені сумка та картки, що належали жінці. Проте зловмисник встиг витратити готівку.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викрадені чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за  ч. 4 ст. 186 КК України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі серед білого дня сталося пограбування. На вулиці Балківській 31-річний зловмисник підстеріг одного молодого чоловіка та вчинив грабіж.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися