Пограбування серед білого дня в Одесі: як це було

Грабіжнику загрожує до 10 років позбавлення волі

У Одесі серед білого дня сталося пограбування. На вулиці Балківській 31-річний зловмисник підстеріг одного молодого чоловіка та вчинив грабіж.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Блукаючи по району в пошуках можливої жертви, 31-річний грабіжник помітив молодого чоловіка та почав його переслідувати. У дворі багатоповерхівки на вулиці Балківській він зупинив потерпілого і потребував показати зміст його кишень. 20-річний одесит видав банківську картку та чип-ключ від дверей, а злочинець швидко їх схопив і втік.

Молодик відразу звернувся по допомогу до місцевого відділу поліції, детально описавши зловмисника. Правоохоронні органи оперативно діяли та затримали грабіжника всього за кілька годин. Виявилося, що він ховався у квартирі одного зі своїх знайомих, носивши з собою викрадене майно.

Поліцейські повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна (грабежі), вчиненому в умовах воєнного стану, та викраденні офіційного документа, вчиненому з корисливих мотивів. Ці злочини кваліфікуються ч. 4 ст. 186 та ч. 1 ст. 357 КК України. Максимальне покарання, передбачене їхніми санкціями, – до 10 років позбавлення волі. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.

Працівники ДБР повідомили про підозру правоохоронцю, який увечері 9 червня 2023 року побив та пограбував працівницю автозаправки в Одесі. Зловмисник, перебуваючи у масці, зайшов на автозаправку, тримаючи при собі сльозогінний спецзасіб.
Нагадаємо, що на залізничній станції "Східна" в селі Корсунці Одеського району стався грабіжний напад. Зловмисник скориставшись відсутність свідків, вирішив пограбувати незнайомця.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися