Побиття та грабіж жінки на АЗС в Одесі: правоохоронцеві повідомлено про підозру

Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі

Працівники ДБР повідомили про підозру правоохоронцю, який увечері 9 червня 2023 року побив та пограбував працівницю автозаправки в Одесі. Зловмисник, перебуваючи у масці, зайшов на автозаправку, тримаючи при собі сльозогінний спецзасіб.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Правоохоронець напав на працівницю АЗС, але вона встигла викликати поліцію. Несподівано для нього, план пограбування провалився, тому він жорстоко побив жінку, а також бризнув їй сльозогінний газ в обличчя, і відібрав мобільний телефон. Нападник здійснив втечу з місця злочину, але був затриманий протягом кількох годин. За попередніми відомостями, зловмисник вирішив скоїти пограбування через грошову заборгованість.

picture

Правоохоронцеві повідомлено про підозру у грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України). Фігуранта відсторонено від займаної посади. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі.

picture

Нагадаємо, що на залізничній станції "Східна" в селі Корсунці Одеського району стався грабіжний напад. Зловмисник скориставшись відсутність свідків, вирішив пограбувати незнайомця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися