“Золоте” футбольне поле: на Одещині посадовиця привласнила 1,7 млн гривень

Київський районний суд Одеси наклав арешт на житловий будинок жінки

На Одещині Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрило депутатку однієї з сільрад в розкраданні бюджетних коштів в особливо великих розмірах. За такі дії їй може загрожувати до 12 років позбавлення волі 

Про це повідомляє БЕБ в Одеській області.

Крім того, вона займає посаду в одному з управлінь освіти, культури, молоді та спорту Одеської області. В результаті слідства було встановлено, що ця посадова особа уклала договір про реконструкцію багатофункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям у навчально-виховному комплексі. Після завершення реконструкції, до актів приймання виконаних робіт були внесені неправдиві відомості, зокрема, завищення обсягів та вартості будівельних робіт. Крім того, було виявлено факт подачі завідомо неправдивих офіційних документів до Державної казначейської служби. 

Ці дії призвели до заволодіння бюджетними коштами на суму 1,7 млн грн. З метою відшкодування завданої шкоди, Київський районний суд міста Одеси наклав арешт на житловий будинок та земельну ділянку фігурантки.
picture

За результатами досудового розслідування та на підставі зібраних доказів службовій особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 КК України та ч. 1 ст. 366 КК України. Провадження скеровано до суду, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Одеська обласна прокуратура повідомила про підозру начальниці Управління освіти, культури, молоді та спорту однієї з сільрад у Білгород-Дністровському районі та підрядниці. Вони проводили грошові махінації під час реконструкції спортивного майданчика.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися