На Одещині судитимуть двох "бізнесменів" за виготовлення наркотиків та психотропів

Один з них зізнався, що виростив на городі коноплі та виготовив із них канабіс для власного вживання

Поліцейські відправили на лаву підсудних двох жителів Ізмаїла за незаконне виготовлення, придбання і зберігання наркотиків та психотропних речовин. Правоохоронці вилучили у 32-річного чоловіка канабіс, а у 31-річної жінки – PVP. Їх нарковміст підтвердили експертними висновками.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Висушене й подрібнене наркотичне зілля поліцейські виявили у чоловіка за місцем мешкання. Він зізнався, що виростив на городі коноплі та виготовив із них канабіс для власного вживання. 

Порошкоподібний психотроп правоохоронці вилучили у жінки під час поверхневого огляду, коли виявили її на вулиці у комендантську годину і зупинили для перевірки особи. Вона також зізналася, що придбала заборонений товар для власного споживання.

Дізнавачі провели досудове розслідування в рамках проваджень, розпочатих за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, і на підставі достатньої кількості зібраних доказів висунули обом фігурантам обвинувачення. Чоловіку – у незаконному виготовленні, придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту. А жінці – у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин без мети збуту. Обвинувальні акти правоохоронці скерували до суду, - йдеться в повідомленні. 

Тепер їм загрожує покарання штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17000 до  51000 гривень, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі поліцейські звернули увагу на підозрілих чоловіків, які намагалися швидко відправити щось через поштомат. Побачивши наявність поліції, обидва чоловіки стали нервувати та виявляти ознаки хвилювання. Вони не бажали відповідати на запитання та намагалися уникнути затримання.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися