Побив пенсіонера до втрати свідомості та забрав машину: на Одещині судитимуть чоловіка

Молодик разом з пенсіонером випивали, як раптом виник конфлікт з кулаками

На Одещині 26-річний молодик п’яним побив товариша до втрати свідомості і заволодів його автомобілем. За скоєне йому  загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Пострадавшим виявився 69-річний житель села, та прибувши за його місцем проживання, правоохоронці виявили того у непритомному стані й зі слідами побиття. Пенсіонера госпіталізували до районної лікарні, де йому діагностували переломи ребер, черепно-мозкову травму та інші тілесні ушкодження. Молодик разом із літнім знайомим вживали спиртні напої, але потім між чоловіками виник конфлікт. Гість просив відвести його додому в інше село, а господар відмовився, бо не збирався керувати автомобілем у стані сп'яніння. Розлючений відмовою зловмисник кулаками побив пенсіонера, а потім, побачивши на столі ключі від його машини, вирішив самостійно скористатися ним.

 Крім того, за кермом чужої автівки він потрапив у ДТП. Відтак відносно нього склали ще й адміністративні матеріали за порушення ПДР. 

Жителі Володимирівки викликали поліцію та "швидку" на місце аварії, що сталася в травні неподалік села. Поліцейські з’ясували, що 26-річний водій Chevrolet Aveo не впорався з керуванням, з'їхав з проїзної частини дороги та зіткнувся з електроопорою. Кермувальник відбувся подряпинами. Перевірка показала в його організмі 2,28 проміле алкоголю.

Максимальне покарання, яке передбачене санкціями статей – накладення штрафу у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на один рік. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 30 червня, о п'ятій годині ранку, сталося ДТП на одній з вулиць Ізмаїла. За попередньою інформацією правоохоронців, 26-річний водій автомобіля Mercedes-Benz не справився з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та зіткнувся спочатку з придорожнім стовпом електромережі, а потім з деревом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися