Довелося стріляти: на Одещині було затримано групу “ухилянтів” на кордоні з Молдовою

Чоловікам допомагав мешканець Одещини, якого вони знайшли через телеграм-канал

На Одещині, поблизу кордону з Молдовою група чоловіків призовного віку намагалася незаконно покинути територію України. Проте їх затримали прикордонники попереджувальними пострілами в повітря. 

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Троє громадян України, які проживають у Донецькій та Одеській областях, спланували незаконний перетин кордону. Вони скористалися послугами нелегального телеграм-каналу, щоб знайти "виїзд за кордон". За попередньою угодою, місцевий мешканець повинен був провести потенційних “ухилянтів” через державний кордон з Молдовою

Однак, їхні плани були перервані правоохоронними органами. Розуміючи, що їх задум не вдається здійснити, 21-річний провідник спробував втекти, але був зупинений попереджувальними пострілами прикордонників.

Наразі осіб затримано, направлено повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак правопорушення за ст. 332 КК України “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині протягом однієї доби було затримано трьох чоловіків які намагалися незаконно перетнути кордон. Ними виявилися два громадяни України та один громадянин Молдови.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися