На Одещині затримали двох українців та одного іноземця на спробі перетнути кордон

Громадянина Молдови чекає суд та депортація через незаконне перетинання кордону

На Одещині протягом однієї доби було затримано трьох чоловіків які намагалися незаконно перетнути кордон. Ними виявилися два громадяни України та один громадянин Молдови.

Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін.

Громадянин Молдови намагався потрапити на свою Батьківщину, обходячи пункт пропуску "Виноградівка" уночі. Але прикордонники Ізмаїльського загону виявили його за допомогою тепловізора та затримали. Приблизно в той же час, неподалік від попереднього порушення, інший прикордонний наряд затримав 22-річного мешканця Львівщини та 26-річного мешканця міста Запоріжжя.

Після встановлення особи порушників їх очікує судове провадження, а громадянина Молдови, крім того, будуть депортувати з України.
picture

Нагадаємо, що на Одещині в поромному пункті пропуску “Орлівка”, прикордонники здійснили успішну операцію затримання громадянина Азербайджану, який перебував у міжнародному розшуку за даними Інтерполу. Інцидент стався вчора, коли іноземець намагався покинути територію України через зазначений прикордонний пункт.

Також, “Коментарі” писали, що на Одещині під час процедури оформлення автомобіля Ford для виїзду з України, один з пасажирів представив паспорт з підробками відміток прикордонної поліції Молдови. Прикордонники виявили фальшивку та відмовили в пропуску через кордон.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися