Мільйонні прибутки від дорослого кіно: в Одесі викрито студію 18+ (фото, відео)

Кожен місяць доходи такої студії приносили організаторкам близько 1 млн грн

47-річна жінка та її дві адміністраторки заробляли великі суми грошей від роботи фактичних та віртуальних порностудій в Миколаєві, Одесі та Києві. Щомісячний дохід становив від такого незаконного заробітку становив 1 мільйон гривень.

Про це повідомляє начальник ГУНП в Миколаївській області Сергій Шайхет.

Зловмисниці запрошували молодих дівчат, які опинилися у скрутному становищі та пропонували їм роботу, де вони повинні показувати своє оголене тіло та задовольняли інтимні бажання клієнтів онлайн.
picture

Проте, їхні успіхи на ринку порноіндустрії привернули увагу правоохоронців та поліція провела низку одночасних обшуків. Під час цього було вилучено 200 тисяч гривень, у тому числі гроші, призначені для виплати зарплатні працівницям, а також 3 тисячі доларів США.

Нині усім трьом фігуранткам слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України, а саме:  виготовлення, розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру з метою збуту вчинене за попередньою змовою групою осіб, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі співробітники поліції, розкрили справу проти 26-річного чоловіка, який втягував жінок у проституцію та керував мережею борделів. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність та позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тарас

4 липня 2023, 21:28

вигідніше податки брати с цього

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися