“Веселий сад”: на Одещині правоохоронці знайшли понад 20 кущів коноплі у жінки

Мешканка Ізмаїла пояснила, що вирощувала наркотичний засіб для власного вживання

На Одещині в ході санкціонованого обшуку за місцем проживання 42-річної жительки Ізмаїла, правоохоронці  виявили наркотичні рослини, що були вирощені на її ділянці. За такі дії жінці загрожує штраф або обмеження волі до трьох років.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Поліцейські Ізмаїльського районного відділу поліції з'ясували, що громадянка засіяла наркотичні рослини на своєму городі, поміж кущами малини та на грядках з овочами. Вона ретельно доглядала, поливала та видаляла бур'яни, щоб не привертати увагу сторонніх осіб та сусідів.

Під час допиту жінка пояснила правоохоронцям, що обрала такий спосіб вирощування конопель, щоб ніхто ззовні не міг помітити це зайняття. Вона заявила, що вирощувала наркотичні рослини для власного вживання. Поліція продовжує збирати докази та з'ясовувати всі обставини цього незаконного “саду”.
picture

За даним фактом дізнавачі територіального підрозділу поліції внесли відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 310 КК України. Йдеться про незаконний посів і вирощування конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин. В рамках розпочатого кримінального провадження вилучені з обійстя фігурантки 24 кущі конопель направили на експертне дослідження, за результатами якого буде вирішуватися питання щодо повідомлення фігурантці про підозру. За скоєне їй може загрожувати штраф від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 1700 до 8500 гривень, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Слідчі дії тривають, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що більше півтори тисячі згортків з
наркотичною речовиною вилучили поліцейські у 34- річного жителя Чорноморська. Чоловіка, який пересувався на своєму автомобілі, правоохоронці зупинили серед дня на об’їзній дорозі поблизу Куяльницького лиману.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися