На Одещині затримали чоловіка за розбещення своєї неповнолітньої доньки

Житель Білгород-Дністровського району намагався вмовити дочку мовчати про його дії

Правоохоронці затримали жителя Одещини під підозрою у розбещенні його неповнолітньої доньки. Зловмиснику повідомили про підозру та взяли під варту, де він знаходиться до цього часу. 

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

За даними правоохоронців, 37-річний житель Білгород-Дністровського району займався розпусними діями щодо своєї 14-річної доньки. Також, він намагався переконати її мовчати про це перед іншими людьми.

Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у розбещенні неповнолітньої. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В ході досудового розслідування будуть встановлені всі обставини скоєння правопорушення, — йдеться в повідомленні.

Яке покарання чекає на зловмисника

Чоловіку повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України. Згідно з нею, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що в Одеській області розгорівся церковний скандал. Двох священників Одеської єпархії УПЦ Московського патріархату затримали за підозрою в сексуальному насильстві над дочкою одного з них.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися