“Велика гра”: в Одесі викрили підпільний покер-клуб

В результаті обшуків в Одесі та Києві було вилучено 4 мільйони гривень

Співробітники Бюро економічної безпеки України (БЕБ) викрили мережу покерних клубів в Одесі та Києві у незаконній грі. У ході розслідування було проведено п'ять обшуків за адресами покерних клубів та місцями проживання підозрюваних осіб.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ України.

За результатами обшуків було вилучено приблизно 4 мільйони гривень готівкою, чорнову бухгалтерію, документи щодо доходів від кеш-гри, а також комп'ютерну техніку, банківські картки, мобільні телефони підозрюваних. Крім того, було вилучено 40 покерних столів, гральні карти та фішки для гри, загальна вартість вилученого оцінюється в понад 16 мільйонів гривень.
picture

В результаті слідства було встановлено, що група осіб під виглядом "Клубу спортивного покеру" організувала незаконні азартні ігри, зокрема кеш-гру в покер. Ця діяльність маскувалася дозвільними документами, виданими громадською організацією, яка претендує на спортивний характер покеру. В цей час проводиться розслідування з метою висунення обвинувачень відносно підозрюваних осіб. Детективи продовжують з'ясовувати повний перелік осіб, що причетні до організації та здійснення цієї незаконної діяльності.

Нагадаємо, що за довгі місяці оперативних та слідчих заходів поліція Одеси знешкодила мережу нелегальних гральних закладів, яка складалася з 50 закритих приміщень. Правопорушники використовували засоби конспірації та обмеженого входу, щоб утримувати нелегальні заклади в таємниці від органів влади.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися