Постріл у пах: в Одесі поліція розслідує стрілянину в одній із багатоповерхівок (відео)

Одеситу за такі дії загрожує до семи років ув’язнення

В Одесі вчора 12 липня місцевий мешканець звернувся до поліції з повідомленням про факт озброєного хуліганства на сходовому майданчику багатоповерхового будинку. За словами заявника, невідомий чоловік вистрілив у його батька.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

На місце події прибули правоохоронці, які виявили зловмисника — 43-річного місцевого жителя. З'ясувалося, що під час конфлікту між ним і потерпілим, фігурант вийняв пістолет і вистрілив чоловіку в область паху. Постраждалого, 55-річного мешканця, госпіталізували до лікарні.

На місці події працювали співробітники слідчо-оперативної групи районного відділу поліції, які вилучили пістолет та набої до нього. Зброю буде направлено на експертизу для подальшого розслідування цього інциденту.

Слідчі внесли відомості до ЄРДР за  фактом хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї, що передбачено частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Скоєне для правопорушника може обернутися позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що одесит влаштував стрілянину з балкона багатоповерхівки. Близько 23:00 до поліції звернувся охоронець ЖК на вулиці Тополина, який повідомив, що мешканець квартири на шостому поверсі здійснив близько чотирьох пострілів. Як виявилось, 43-річний чоловік стріляв з травмата. На щастя, ніхто не постраждав.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися