Спалив квартиру через ревнощі: на Одещині затримали зловмисника

Внаслідок підпалу було знищено майно у квартирі в Одесі

На Одещині чоловік здійснив підпал квартири в якій проживала його колишня співмешканка. За такі дії зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

За даними поліції, зловмисник піднявся на балкон квартири, розташованої на останньому поверсі двоповерхового будинку у селі Березівського району. Він розбив віконне скло і проник до оселі, де у спальній кімнаті підпалив ковдру за допомогою запальнички. Після цього зловмисник втік з місця події. У результаті підпалу та подальшого поширення вогню, квартира загорілася та зазнала значних збитків на площі 20 квадратних метрів.
picture

Пожежу було ліквідовано рятувальниками ДСНС. На щастя, ніхто не постраждав, оскільки моменту підпалу у квартирі не було мешканців.

Поліцейські оперативно розшукали підозрюваного колишнього співмешканця жінки, який проживав на Миколаївщині. Чоловік зізнався, що скоїв підпал з ревнощів. Під час затримання від нього було вилучено одяг, в якому він перебував на момент злочину, мобільний телефон та інші речі, які можуть бути важливими для слідства.

Правопорушника відразу затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років. Слідство триває, —  йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що на Одещині у селі Яськи стався випадок, коли зловмисник вчинив
підпал будинку 50-річного чоловіка. Проникнувши на двір через незачинену хвіртку, злочинець розкинув під вхідними дверима взуття, яке знаходилося на вулиці, та підпалив його. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися