Був “смотрящим” в Одесі та області: затримано кримінального авторитета

Чоловік постійно міняв місця проживання в Одеській області

На Одещині правоохоронці затримали “кримінального авторитета”, який перебував у санкційному списку РНБО. Фігурант наразі знаходиться в пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, а питання щодо його депортації вирішується.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

33-річний чоловік родом з Азербайджану, жив у Одеській області, постійно змінюючи своє місце проживання. Він встановив собі статус “смотрящого” за діаспорою в місті Одеса та Одеській області. Попередньо відомо, що ця особа мала контакти з людиною відомою як “Лавасогли-Батумський”, який володіє статусом “вора в законі”.

13 липня підозрюваного було доставлено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Наразі, узгоджуючи свої дії з одеським управлінням Державної міграційної служби України, правоохоронні органи розв’язується питання щодо його примусової депортації.

Нагадаємо, що в Одесі правоохоронці затримали іноземця, якого за скоєння тяжких злочинів понад шість років розшукував Інтерпол. 51-річний чоловік був засуджений у Молдові до дев’яти років позбавлення волі за торгівлю людьми, у тому числі дітьми, і переховувався від правосуддя.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися